Juhtkiri. Taunib küll, kuid... (1)

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Loomulikult küsiti Keskerakonda juhtivalt peaministrilt Jüri Rataselt eilsel valitsuse pressikonverentsil riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikme Oudekki Loone ajalooalaste väljaütlemiste kohta. Ootuspäraselt vastas Ratas, et need ei ole aktsepteeritavad. Teise oma riigikogulase Olga Ivanova intervjuu andmist Vene propagandakanalile Sputnik taunis Keskerakond juba üleeile.

Ühest küljest võib sellega kogu asja lõppenuks kuulutada ja seljataha jätta. Seda enam et kui niisugusele seigale ülemäära palju tähelepanu pöörata, tekib soovitule vastupidine efekt. Kuid...

See ei ole sugugi esimene kord, mil Jüri Ratas on pidanud kommenteerima mõne Keskerakonnas arvestatavat positsiooni hoidva poliitiku Kremli-hõngulisena mõjunud lauseid. Ja see ei ole sugugi esimene kord, mil Ratas on sääraseid väljaütlemisi enda või erakonna juhatuse nimel tauninud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles