Autojuhtidel oli kolmapäeval kiirem kui neljapäeval

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui politseinik Hegert Heil kolmapäeval Paistu lähedal kiirust mõõtis, fikseeris ta 30 kihutajat. Rekordipüstitaja liikus 128-kilomeetrise tunnikiirusega. Päev hiljem oli seal kaks kiiruseületajat.
Kui politseinik Hegert Heil kolmapäeval Paistu lähedal kiirust mõõtis, fikseeris ta 30 kihutajat. Rekordipüstitaja liikus 128-kilomeetrise tunnikiirusega. Päev hiljem oli seal kaks kiiruseületajat. Foto: Elmo Riig, Politsei

​Nii rohket kiiruseületamist kui kolmapäeval Paistu ja Holstre vahelisel teel, politseinikud varasemast ei mäletagi. Kahe ja poole tunniga tabasid nad 30 kiiruseületajat. Päev hiljem oli samal lõigul kaks kihutajat.

Viljandist Mustla poole viival maanteel Ekseko sigala juures käib suur remont ning seetõttu oli autode liiklus mai algusest tänaseni Paistu ja Holstre kaudu ümber suunatud. Nii sõitis pisikesel ja käänulisel teel tavalisest palju rohkem autosid ning ohutuse tarbeks oli kiirust piiratud 70 kilomeetrini tunnis.

Politseinikud asusid seal kiiruskaameraga tööle kolmapäeva keskpäeval ning suurima kiirusega auto, mille nad tabasid, sõitis 128 kilomeetrit tunnis. Neid, kelle kiirus oli vähemalt 90 kilomeetrit tunnis ehk 20 kilomeetrit tunnis lubatust rohkem, oli ligi 30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles