Uudne idee kutsub linnaelanikke kunstikooli aardejahile

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstikooli direktor Kadri Kallast-Varik tegi juba algust kooliesise Posti tänava lõigu kaunistamisega. See osa suletakse laupäeval autodele, sest seal seab end sisse Dorti ja Lilli kodukohvik.
Kunstikooli direktor Kadri Kallast-Varik tegi juba algust kooliesise Posti tänava lõigu kaunistamisega. See osa suletakse laupäeval autodele, sest seal seab end sisse Dorti ja Lilli kodukohvik. Foto: Elmo Riig

Sakala keskuse asemel ootab tänavu viljandlasi emadepäeva puhul külla hoopis kunstikool. Üheskoos saab aardejahti pidada, meisterdada, fotoboksis vahvaid pilte teha või kodukohviku hõrgutisi nautida.

Varem on emadepäeva kontsert olnud Sakala keskuses, kuid tänavu käis selle direktor Jaanus Kukk välja idee korraldada ettevõtmine hoopis kunstikoolis.

Kukk rääkis, et niisugune mõte tekkis tal üsna ammu. «Neid avalikke linna üritusi on aastas umbes kümme ja linnas on sellist korraldaja- või ideepotentsiaali päris palju. Selleks, et ettevõtmised ei oleks aastast aastasse ühesugused, võiksidki need olla eri organisatsioonide korraldada,» leidis Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles