Takistussõitjad alustavad Sammulis karikasarja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme peetakse Sammuli tallide võistlusväljakul Viljandimaa takistussõidu karikasarja esimene etapp. Pilt on tehtud mulluselt mõõduvõtult.
Homme peetakse Sammuli tallide võistlusväljakul Viljandimaa takistussõidu karikasarja esimene etapp. Pilt on tehtud mulluselt mõõduvõtult. Foto: Marko Saarm

Homme Sammuli talli juures peetava takistussõiduvõistlusega algab kolmest etapist koosnev Viljandimaa karikasari, millega selgitatakse välja parim meie maakonnas elav või treeniv või siia registreeritud spordiklubisse kuuluv takistussõidupaar.

Homme kell 9 algavale võistluspäevale ootavad korraldajad ligemale 160 osalejat. «See arv on aga mõnevõrra oletuslik ja põhineb eelregistreerimise nimekirjal. Mõistagi sõltub palju ilmast,» rääkis võistluse juht Laureen Leiten.

Karikasarjas peetakse arvestust kuues, 100, 110, 120 ja 130 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris ning iga etapi alguses on kavas algajatele ja noortele hobustele mõeldud 80–100-sentimeetriste takistustega mõõduvõtt. Laureen Leiten lisas, et kõige madalamasse parkuuri on lisaks eespool nimetatule oodatud ka avatud klassi ratsutajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles