Repliik. Elu õppetunnid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ma olen oma neljakümne eluaasta jooksul päris palju sigadusi kokku keeranud. Olen ära käkkinud suuri karjäärivõimalusi ja keeranud kummuli suhteid lähedastega. Puhtalt iseenese lollusest. Piisab ühest valest tegemisest või tegematajätmisest ja ees ootavad saatuserajad võtavad salamisi juba uue suuna sisse.

Arvestades seda, kus, kellega ja millist elu ma parasjagu elan, pole nagu kahetseda midagi. Aga võib-olla just tänu sellele, et olen korraldatud jamadest omad järeldused teinud ja neist moel või teisel õppust võtnud.

Jah, muu hulgas olen ma rikkunud liikluseeskirja. Olen saanud selle eest karistada ja maksnud trahve. Ometi ei valda mind teeservas politseid märgates paanika või vihahoog. Pigem aukartus. Ja see on täiesti normaalne. Seesama politsei andis mulle korraliku õppetunni ja üksiti võimaluse oma vigadest õppida. Ausõna, mul ei ole kordagi tulnud pähe viibutada rusikat ja karjuda: «F... mendid!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles