Spordisaalis on täna tunda medalihõngu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskonnal on täna suurepärane võimalus meistrivõistluste hooaega lõpetada. Tiitlivõistluste pronksmedalisti selgitavas vastasseisu teises kohtumises võõrustavad viljandlased HC Viimsit.
Viljandi käsipallimeeskonnal on täna suurepärane võimalus meistrivõistluste hooaega lõpetada. Tiitlivõistluste pronksmedalisti selgitavas vastasseisu teises kohtumises võõrustavad viljandlased HC Viimsit. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC meeskond jõudis teisipäeval alanud Eesti käsipallimeistrivõistluste pronksiseerias poolele teele. Medali teenimiseks vajalikust kahest võidust esimese sai ta ühe oma selle hooaja parima mänguga.

Seeriat HC Viimsi / Tööriistamarketi vastu alustasid viljandlased võõral väljakul ning tuleb tunnistada, et nad olid vastasest rohkem keskendunud ja tulvil suurt võidutahet. Hiilgavat kaitsetööd näidates lõhkusid nad võõrustajate mängurütmi. Paraku jätsid nad ise sealjuures realiseerimata hulga skoorivõimalusi.

Põhihooajal vaid korra Viimsi meeskonnast jagu saanud Viljandi HC võitis pronksiseeria avamängu esimese poolaja 13:9 ja suutis eduseisu hoida lõpuni. Tulemusena läks kirja 25:19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles