Erilised vutisõbrad lustisid Viljandis

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eriolümpia Eesti ühendus ja Viljandi oma jalgpalliklubi Tulevik korraldavad erivajadustega inimeste jalgpalliturniiri juba viiendat aastat ning sellest on kujunenud osalejate hulgas oodatud sündmus.
Eriolümpia Eesti ühendus ja Viljandi oma jalgpalliklubi Tulevik korraldavad erivajadustega inimeste jalgpalliturniiri juba viiendat aastat ning sellest on kujunenud osalejate hulgas oodatud sündmus. Foto: Elmo Riig

​Eile said erivajadusega inimesed viiendat korda mängida jalgpalliturniiril, mille Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ja Eriolümpia Eesti ühendus neile korraldasid. 

Iga-aastaseks oodatud traditsiooniks muutunud võistluspäev tõi seekord Viljandi kunstmurustaadionile rohkem kui 200 jalgpallihuvilist 17 koolist ja asutusest kõikjalt Eestist. 

«Lisaks on meil seekord mängimas pisut erilised külalised,» kõneles üks ettevõtmise eestvedajaid, Eriolümpia Eesti ühenduse spordidirektor Siret Kruk. «Eesti noorte eriolümpiakoondis on täna siin, et meiega kaasa mängida. Juba nädala pärast sõidavad nad Valgevenesse eriolümpia jalgpalliturniirile.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles