Käsipallimeeskond jõudis pronksist ühe võidu kaugusele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alustas pronksmedalisti selgitavat seeriat võimsa võiduga Viimsi üle. Oma suure panuse andis sellesse viljandlaste väravas suurepäraseid tõrjeid teinud Rasmus Ots.
Viljandi HC alustas pronksmedalisti selgitavat seeriat võimsa võiduga Viimsi üle. Oma suure panuse andis sellesse viljandlaste väravas suurepäraseid tõrjeid teinud Rasmus Ots. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC asus Eesti käsipalli meistrivõistluste pronksiseeriat Viimsi/Tööriistamarketi vastu juhtima, kui alistas Põhja-Eesti klubi võõral väljakul 25:19.

Põhihooajal vaid korra Viimsi/Tööriistamarketist jagu saanud Viljandi võitis pronksiseeria avamängus juba poolaja 13:9 ning suutis eduseisu hoida kohtumise lõpuni.

Viljandi resultatiivseim oli üheksa väravat visanud Kristo Voika. Sten Maasalu lisas kuus tabamust. Viimsi/Tööriistamarketi kasuks viskas Rail Ageni parimana kuus väravat.

Meistrivõistluste pronksimängud mängitakse ühe võistkonna kahe võiduni. Teist korda on konkurendid seerias vastamisi neljapäeval kell 19 Viljandi spordihoones.

Juhul kui mängu normaalaeg lõpeb viigilise tulemusega, siis mängitakse üks lisaaeg ja kui see lõpeb ka viigiliselt, siis selgitatakse võitja karistusvisetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles