Juhtkiri. Tahe teha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Olgem ausad: leidub terve hulk inimesi, kes tunnevad ennast hästi senikaua, kuni neid millessegi kaasata ei püüta. Aga kui kõik viljandlased joonduksid sellise passiivse hoiaku järgi, oleks linna seltskonnaelu tükk maad tuimem.

Eile pidasid Viljandi kultuuriakadeemia tudengid Arkaadia aias sportlikku piknikku, millest olid oodatud osa saama kõik huvilised. Esimest korda keset linna korraldatud üritusega sooviti akadeemiat viljandlastele lähemale tuua, näidata, et tudengid on üks osa nendest.

Tuleval nädalal teevad gümnasistid midagi üsna samasugust, aga koguni viiel päeval. Gümnasistide nädal kätkeb endas mitut ettevõtmist, kaasa arvatud menukat jalgratturite ühissõitu «Velokulg». Ka gümnasistid tahavad end linnas nähtavaks teha ja seeläbi tõestada, et riigigümnaasiumist tulevad aktiivsed ja ettevõtlikud, hea haridusega noored.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles