Viljandlased võivad hoobelda nelja Põlvamaa tiitliga

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Aasale (sinises) osutas Põlva lahtistel meistrivõistlustel väärilist vastupanu kohalik maadleja Janno Surva, ent punktirohkes kohtumises jäi Viljandimaa noormees siiski peale.
Kevin Aasale (sinises) osutas Põlva lahtistel meistrivõistlustel väärilist vastupanu kohalik maadleja Janno Surva, ent punktirohkes kohtumises jäi Viljandimaa noormees siiski peale. Foto: Jaanek Lips

Laupäeval peetud Põlvamaa lahtistel vabamaadluse meistrivõistlustel kujunes Viljandi spordikooli õpilaste saagiks neli kuldmedalit ning üks hõbe- ja üks pronksmedal.

Kehakaalus alla 23 kg kohtusid avaringis Viljandi Tuleviku maadlejad Jürgen Lips ja Kevin Müür. Heitlus kujunes võrdlemisi ühepoolseks ning Kevin Müür pidi tunnistama vastase 10:0 paremust. Kummagi viljandlase jõud ei käinud aga üle Järvamaa Matimeeste esindajast Karl Kirsimetsast, nii et nad jäid tema järel teisele ja kolmandale kohale.

Südikamat maadlust näitas kehakaalus alla 29 kg võistelnud Keiro Asu, kes alistas esikoha võitmiseks kaks vastast. Kõigepealt seljatas ta Järvamaa maadleja Oti Timur Kirja ning siis sõpruskohtumises 10:0 Põlvamaa esindaja Kaspar Kördi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles