Surm Viljandi gümnaasiumis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mairi Lauriku teine romaan «Mina olen Surm» on kirjastuse Tänapäev ja Eesti lastekirjanduse keskuse 2016. aasta noorteromaani võistluse võitja. Žürii hinnangul on see kirjutatud ladusalt ja hoogsalt ning hoolimata mõnevõrra morbiidsest pealkirjast, on lugu tempokas ja hea kirjeldus nii üleloomulikust kui ka tõelisest koolielust.
Mairi Lauriku teine romaan «Mina olen Surm» on kirjastuse Tänapäev ja Eesti lastekirjanduse keskuse 2016. aasta noorteromaani võistluse võitja. Žürii hinnangul on see kirjutatud ladusalt ja hoogsalt ning hoolimata mõnevõrra morbiidsest pealkirjast, on lugu tempokas ja hea kirjeldus nii üleloomulikust kui ka tõelisest koolielust. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viljandi linn inspireerib üha enam ulmet viljelevaid autoreid. Just siin leiab aset ka kaugest Lihulast Viljandi gümnaasiumi õppima tulnud Roometi lugu Mairi Lauriku romaanis «Mina olen Surm».

Ulmehuvilistele pole Tartus elava Mairi Lauriku nimi võõras: noor kirjanik on teinud kaastööd ulmeajakirjale Reaktor, tema töid on avaldatud kogumikus «Saladuslik tsaar 2» ja nüüdseks on tal ilmavalgust näinud kolm romaani.

Raamatu käsikiri sai Eesti lastekirjanduse keskuse ja kirjastuse Tänapäev korraldatud 2016. aasta noorteromaani konkursil esimese koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles