Puiatu lähedal põrkasid kokku kaubik ja sõiduauto

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul pärast kella 9 sai häirekeskus teate Viljandimaal Puiatu külas juhtunud liiklusõnnetusest, kus omavahel põrkasid kokku sõiduauto ja kaubik.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Seat Leon teelt välja ning rullus katusele. Õnnetuses said viga kaks sõiduautos viibivat inimest, kelle meedikud enda hoole alla võtsid. Kaubikujuht õnnetuses viga ei saanud. Õnnetuse täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

Esialgsetel andmetele sõitis Tohvri poolt tulnud sõiduauto Seat Tamme bussipeatuse juures ette peateel liikuvale kaubikule Fiat Ducato. Seati roolis olnud naine pääses nõnda kergelt, et pärast seda, kui meedikud olid ta üle vaadanud, andis ta kohapeal politseinikele selgitusi. Seatis kaassõitjaks olnud mehe toimetas kiirabi tervisekontrolliks haiglasse, kuid sündmuskohal ei tundunud tal raskeid vigastusi olevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles