Viljandlastega neljapaat ei leidnud finaalis sünergiat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõudja Kaspar Taimsoo liigub vormikõveras möödunud aastaga võrreldes kolme-neljanädalases miinuses. Septembri lõpul maailmameistrivõistlustega kulmineeruv hooaeg võimaldab tänavu veidi rahulikumas rütmis valmistumist.
Viljandi sõudja Kaspar Taimsoo liigub vormikõveras möödunud aastaga võrreldes kolme-neljanädalases miinuses. Septembri lõpul maailmameistrivõistlustega kulmineeruv hooaeg võimaldab tänavu veidi rahulikumas rütmis valmistumist. Foto: Elmo Riig

​Eesti paarisaerulise neljapaadi viljandlasest eessõudja Kaspar Taimsoo sõnul ei õnnestunud meeskonnal pühapäeval Serbias Belgradis peetud maailmakarikaetapil täit potentsiaali rakendada ja koostöö jättis soovida, aga üldjoontes läks võistlus korda.

Olümpiamängude pronksisest kvartetist istuski Belgradis Eesti neljapaadis vaid Kaspar Taimsoo. Peale tema kuulusid võistkonda viljandlane Kaur Kuslap ning pärnulased Sten-Erik Anderson ja Joosep Laos. Allar Raja ja Tõnu Endrekson tegid kaasa kahepaadil ning lõpetasid B-finaali võiduga. Andrei Jämsä taastub seljahädadest.

Eesti neljapaat jäi eelsõidus viimaseks, kuid võitles end laupäeval vahesõidu kaudu finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles