Meelelahutaja või taustalooja?

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem armastavad televiisorit vaadata vanemad inimesed ja kui saade käib, siis muud nad samal ajal ei tee. Noored aga kasutavad televiisorit pigem hubasuse loomiseks ja lülitavad selle sisse muude tegevuste taustaks.
Rohkem armastavad televiisorit vaadata vanemad inimesed ja kui saade käib, siis muud nad samal ajal ei tee. Noored aga kasutavad televiisorit pigem hubasuse loomiseks ja lülitavad selle sisse muude tegevuste taustaks. Foto: Tuulike Kivestu

Kui veel kümmekond aastat tagasi oli televiisor kodudes põhiline meelelahutaja ja sellelt niisama lihtsalt pilku ei pööratud, siis tänapäeval saab see aina vähem tähelepanu.

Televiisor töötab. Nooruk lösutab diivanil, rüperaal süles. Ühes käes on tal näks ja teises telefon, millega ta üritab toimuvast kaaslasele ühe mõnusa pildi teha ning juurde kirjutada näiteks: «Mina «Pilvede all» vaatamas.» Kui aga pärast keegi äsja nähtud seriaali kohta midagi täpsemat uuriks, järgneks sellele ilmselt vaikus ja ehk pisike ajuragin, sest muude asjatamistega sai osa seriaalist lihtsalt maha magatud.

Küllap tuleb niisugune olukord päris paljudele tuttav ette ja nii mõnigi tundis ehk ennast ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles