Noored teenisid Alutagusel kaks esikohta

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Talts (punases) saavutas Alutagusel peetud rahvusvahelisel turniiril omas võistluskaalus esikoha.
Rene Talts (punases) saavutas Alutagusel peetud rahvusvahelisel turniiril omas võistluskaalus esikoha. Foto: Jaanek Lips

Viljandlased Rene Talts ja Tristan Aleksandrov võitsid nädala eest Kohtla-Järvel Ahtmes peetud tugevatasemelisel koolinoorte vabamaadluse turniiril Alutaguse Mõmmi esikoha. Noortele maadlejatele pakkusid konkurentsi seitsme külalisriigi sportlased.

Turniiril osales 139 maadlejat ning lisaks eestlastele olid esindatud Läti, Leedu, Soome, Valgevene, Venemaa, Ukraina ja Iisraeli sportlased.

Osalejarohkeimas kaalukategoorias 29 kg kaasa teinud Rene Talts alustas võistlust täie tõsidusega, alistades esmalt soomlase Lenni Laamaneni 10:0 ja hiljem sama veenvalt tema kaasmaalase Jussi Kangasniemi. Dramaatiliseks kujunenud poolfinaaliheitluse vastane Eduards Beljasovs osutas talle aga südikamat vastupanu. Matši esimesel perioodil haaras ta kindla initsiatiivi. Lõppskoor oli viigiline 6:6, ent matši lõpusekunditel sooritatud heide andis finaalikoha siiski viljandlasele. Finaalis vääratamata seljatas Talts Venemaa esindaja Kirill Korolevi, millega pälvis esimest korda kõrgetasemelise turniiri võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles