Tulevik andis Florale ringi lõpetuseks lahingu

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik pidas koduväljakul võitlusliku kohtumise FC Floraga ja juba täna on samad meeskonnad vastamisi pealinnas. Pilt on tehtud 25. aprilli mängul Pärnu JK Vaprusega.
Viljandi Tulevik pidas koduväljakul võitlusliku kohtumise FC Floraga ja juba täna on samad meeskonnad vastamisi pealinnas. Pilt on tehtud 25. aprilli mängul Pärnu JK Vaprusega. Foto: Elmo Riig

Läinud reedel Viljandi kunstmurul asetleidnud kohtumises jäi Tuleviku jalgpallimeeskond veerandtunnise palliveeretamise järel Tallinna Flora vastu 0:2 kaotusseisu, ent seejärel suutis ta kaitse lukku panna ja oma väravavõimalustega pinget lõpuvileni üleval hoida.

Kolm päeva varem Pärnu Vapruse alistanud amatöörvõistkond Tulevik vandus täisproffidest koosnevale Florale ettearvatult alla igas mänguelemendis, eelkõige aga kiiruses. Suutmatus palli pikkade perioodide vältel oma väljakupoolelt minema toimetada tõmbas silmuse trahvikasti ümber järjest koomale. Selle tagajärjel pidi Tulevik palli oma väravavõrgust välja korjama juba 12. minutil. Kuigi väravas seisev Karl-Romet Nõmm suutis palli püüda, oli see juba tervenisti üle väravajoone veerenud.

Kõigest kolm minutit hiljem oli külaliste eduseis kaheväravaline: Rauno Sappineni postilöögile järgnenud olukorras teenis penalti Zakaria Beglarishvili, kes selle ise ka kindlalt realiseeris. Seepeale mängu tempo pisut rauges ning Viljandi meeskonnal hakkas samuti võimalusi tekkima. Kahjuks need kõik pelgalt võimaluseks jäidki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles