Linnajuhid tahavad ehitaja leida sügiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kool alustas oma õppevahendite Kaare kooli kolimist juba aprillis. Ühe esimese asjana viidi üle osa raamatukogust.
Paalalinna kool alustas oma õppevahendite Kaare kooli kolimist juba aprillis. Ühe esimese asjana viidi üle osa raamatukogust. Foto: Marko Saarm

Ehkki Paalalinna kooli õpilased ja õpetajad asusid õppevahendeid Kaare kooli kolima juba aprillis, ei hakata nende koolimaja uueks ehitama enne sügist. Remonditud majja pääsevad lapsed tagasi tõenäoliselt ülejärgmisel aastal.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini hinnangul kulub veel neli kuud, enne kui ehitajaga saab lepingu allkirjastada. Praegu on kogu ehitusprotsess sealmaal, et riigi lubatud 3,1 miljonit eurot on olemas ning linn on leidnud 900 000 eurot, mille remondile juurde paneb.

Ehituse aluseks olev projekt on ekspertiisist just naasnud ning sellesse tehakse parandusi. Tõenäoliselt kulub vähemalt kuu, enne kui ehitajat saab otsima minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles