Käsipallimeeskond jätkab võitlust pronksi pärast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ja Põlva Serviti kohtuvad täna Viljandis.
Viljandi HC ja Põlva Serviti kohtuvad täna Viljandis. Foto: Elmo Riig

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste esimene finalist on Põlva Serviti, kes alistas viimaseks jäänud poolfinaalkohtumises kodusaalis Viljandi HC 27:25 ja võitis seeria mängudega 3:0.

Avapoolaja 13:11 võitnud Serviti lasi teisel poolajal Viljandi 17:17 viigiseisule, kuid vastas mõtlemisaja järel 5:0 spurdiga. Viljandi jõudis veel kahe värava kaugusele, kuid Roman Aizatullovi kaks väravat tegid kaks minutit enne lõppu seisuks 27:23. Kuigi Raiko Roosna ja Madis Parik vähendasid veel vahe kahele tabamusele, jäi Viljandi jaoks sellest väheks.

Viljandi peatreeneri Marko Koksi sõnul jäi poolfinaalseerias võit saavutamata seetõttu, et mulkidel oli rammu Põlvaga võrreldes vähem. "Põlval on pikem pink. Neil oli võimalik rotatsiooni rohkem mängijaid kaasata," kõneles ta.

Teises poolfinaalseerias juhib HC Kehra/Horizon Pulp&Paper Viimsi/Tööriistamarketi vastu 2:1. Seeria neljas mäng peetakse kolmapäeval Viimsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles