Viljandimaa delegatsioon läheb arvutikoormaga moldovlastele külla

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavalitsuse kingitusena Moldova sõpruslinnale jõuavad Strășeni inimeste käsutusse 25 vana sülearvutit, mis on rahandusministeeriumis käigust maha võetud. Viljandimaa omavalitsusjuhtide 26-liikmeline delegatsioon asub Moldova poole teele 21. mail.
Maavalitsuse kingitusena Moldova sõpruslinnale jõuavad Strășeni inimeste käsutusse 25 vana sülearvutit, mis on rahandusministeeriumis käigust maha võetud. Viljandimaa omavalitsusjuhtide 26-liikmeline delegatsioon asub Moldova poole teele 21. mail. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi maavalitsuse delegatsioon sõidab 21. mail Moldovasse sõpruslinna Străşenisse ning et külla ei passi tühjade kätega minna, võtab kingiks kaasa 25 sülearvutit, mis on küll kasutatud, kuid töökõlblikud. 

Maavanem Erich Palm ütles, et säärast kingitust tegema ajendas Straseni linnapea Valentina Casiani palve. «Mäletame küllap isegi üheksakümnendaid, mil meil siin suurtele peredele annetuste korras tasuta arvuteid jagati ning ka mõned riigiasutused abiprogrammide kaudu saabunud IT-vahenditega töötasid,» kõneles ta. 

«Meie kingiks viidavaid raale plaanitaksegi jagada lasteaedadele, koolidele ja suurperedele, kel endal säärasteks väljaminekuteks võimalust pole,» lisas Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles