«Kultuuridessant» läheb liikvele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kultuuridessandi» korraldaja Kristin Saar ootab huvilisi festivalile.
«Kultuuridessandi» korraldaja Kristin Saar ootab huvilisi festivalile. Foto: Erakogu

Traditsiooniline festival «Kultuuridessant» algab neljapäeval Viljandi klubist Jasm. Reedel ollakse Tallinnas Vabal Laval ja Sõltumatu Tantsu Laval, festival lõpetatakse laupäeval Tartus Aparaaditehases.

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased korraldavad «Kultuuridessanti» viiendat aastat, et viia silmapaistvamad loometööd kooliseinte vahelt välja laiema publiku ette. «Kultuuridessandi» käigus teevad kontsertidel, tantsu- ja teatrietendustel, performan­ce’itel, töötubades ning näitustel koostööd eri erialadel õppivad üliõpilased.

«Oleme igal aastal käinud viies linnas ja väga hästi on läinud,» kinnitas üks festivali korraldajaid Kristin Saar. «Sel aastal on dessant väiksem ja jõuab ainult kolme linna. Põhjus on väga lihtne: kultuuriakadeemia tähistab tänavu juubelit. Olime valiku ees, kas korraldada «Kultuuridessant» või mitte. Tahtsime ikkagi teha, kuigi veidi väiksemalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles