Õpilased aitavad kaaslastel ekskursiooni eest tasuda

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimtali kooli õpilased on heategevuslikku teatri- ja muusikaõhtut «Me hoolime» korraldanud neli korda ning kogunud sellega väljasõitudeks 1300 eurot. Pilt on tehtud möödunud aasta üritusel.
Heimtali kooli õpilased on heategevuslikku teatri- ja muusikaõhtut «Me hoolime» korraldanud neli korda ning kogunud sellega väljasõitudeks 1300 eurot. Pilt on tehtud möödunud aasta üritusel. Foto: Kevin Kohjus

Heimtali põhikooli õpilased korraldavad juba viiendat aastat heategevusüritust, et ühistes väljasõitudes saaksid osaleda ka need lapsed, kellel selleks muidu võimalust poleks.

Reedel tähistab Heimtali mõisamajas oma pisikest juubeliaastat õpilaste algatatud heategevuslik teatri- ja muusikaõhtu «Me hoolime».

Praegu Viljandi gümnaasiumi XI klassis õppiv Erko Sild oli üks neist, kes 2013. aastal Heimtali koolis õppides tuli mõttele heategevusüritus korraldada ja on seniajani sellel käed küljes hoidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles