Kevadpühadel toimivad pangaülekanded piiratult

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõigi suuremate pankade kontorid on 1. mail suletud, pangaülekanded toimivad piiratult.

SEB, Swedbanki, LHV, Nordea ja Danske Banki kontorid on kevadpühade ajal suletud ning sise- ja välisriiklikud maksed jõuavad arvetele 2. mail.

Mobiilimaksed töötavad SEB ja Swedbanki vahel ka pühade ajal.

SEB pangasisesed maksed jõuavad ka pühade ajal saaja kontole ühe tunni jooksul, 1. mail tehtud Euroopa maksed võetakse vastu, kuid edastatakse saaja panka 2. mail.

Swedbanki pangasisesed maksed toimivad tavapäraselt. Kuu esimesel päeval panka laekunud sise- ja välislaekumised kantakse klientide kontodele 2. mail.

Siseriiklikud arveldused võetakse 28. aprillil vastu, kuid kella 16-st kontoris ja 16.30-st elektroonilistes pangakanalites tehtud siseriiklikud maksed edastatakse saaja panka 2. mail.

Nordea pangas 1. mail makseid ei töödelda. Väljasaadetud maksete väärtuspäevad lükkuvad edasi ühe tööpäeva võrra.

Kõik Danske Banki kontorid on 1. mail suletud ja pankadevahelisi arveldusi ja välismakseid ei tehta. Pangas võetakse siseriiklikud maksed täitmiseks ja edastatakse saaja panka samal arvelduspäeval, kui maksekorraldus on saabunud panka 28. aprillil enne kella 16.30, kiirmakse enne kella 17.

LHV pangas pankadevahelisi Euroopa makseid, sealhulgas riigisiseseid ja välismakseid 1. mail ei tehta. Pärast 28. aprilli kell 16 sisestatud makse jõuab saajani teises pangas kõige varem 2. mail. Pangasisesed maksed laekuvad tavapäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles