Anu Ennoki hooaeg lõppes Šveitsis hõbedaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok teenis teise Šveitsi meistrivõistluste hõbeda.
Anu Ennok teenis teise Šveitsi meistrivõistluste hõbeda. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm`Aesch ei suutnud ka kolmandas Šveitsi kõrgliiga finaalmängus suurfavoriit Zürichi Volerot üllatada, kuid hõbemedal tähendab naiskonnale kordaminekut. Kolme võiduni peetud finaalseerias jäi Sm`Aeschi saagiks kolm geimivõitu.

Tänavusel hooajal Šveitsi liigas kõik mängud võitnud Volero kaitses edukalt tiitlit, saades koduväljakul kolmandas esikohamängus Pfeffingeni naiskonna üle 3:2 võidu. Sellega kindlustast ta endale juba kaheksanda tiitli järjest. Seega jäi finaalseerias tema saagiks kolm geimivõitu, sest koduväljakul peetud avamängus kaotas ta Volerole 1:3 ja võõrsil peetud korduskohtumises 0:3. Veerandfinaalseerias vigastada saanud Anu Ennokil polnud hiljem võimalik kodunaiskonda aidata.

Möödunud hooajal, kui Viljandist pärit võrkpallur Anu Ennok ja Pfeffingeni naiskond said samuti hõbemedali, noppisid nad finaalseerias Zürichi esinduse vastu vaid ühe geimivõidu. Eestlanna koduklubi sai tänavusel hooajal hõbemedali ka Šveitsi karikavõistlustel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles