Võitlejaid ootab ees ränk rännak

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sõduriproov» koosneb pikast rännakust, mille käigus tuleb mööda pääseda vaenlase punktidest. Samal ajal tuleb üles leida kontrollpunktid, kus lahendatakse ülesandeid. Sel mullu tehtud fotol lahendab ülesannet Indrek Jõe, kes saavutas koos kaaslasega kolmanda koha.
«Sõduriproov» koosneb pikast rännakust, mille käigus tuleb mööda pääseda vaenlase punktidest. Samal ajal tuleb üles leida kontrollpunktid, kus lahendatakse ülesandeid. Sel mullu tehtud fotol lahendab ülesannet Indrek Jõe, kes saavutas koos kaaslasega kolmanda koha. Foto: Marko Saarm

Tugev tuul, miinus­kraadid ning tõenäoliselt ka ports lörtsi. See ootab ees 28 võitlejat, kes asuvad täna õhtul Lillist teele Paistu poole ning võtavad osa Kaitseliidu korraldatavast «Sõduriproovi» rännakust.

«Rada on päris ränk,» lubas vanemveebel Toomas Taimre, kes on üks Sakala maleva korraldatava rännaku eestvedajaid. Eilegi oli Taimre metsas, et linnulennult 36 kilomeetri pikkust rada paika seada.

Võistlus algab täna kell 21 ning parematel kulub tõenäoliselt 15–20 tundi, et jõuda Sudiste ja Pahuvere kaudu Pulleritsuni. Selles Paistu ja Holstre vahelises kohakeses ongi finiš.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles