Jooksjad saavad reedel stardinumbrid välja võtta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel hakkavad ümber Viljandi järve jooksu korraldajad registeerunutele stardinumbreid väljastama.
Reedel hakkavad ümber Viljandi järve jooksu korraldajad registeerunutele stardinumbreid väljastama. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval on 88. ümber Viljandi järve jooks ning selleks, et võistluspäeval vältida järjekordi ja säästa energiat, on end varem jooksule ja kepikõnnile kirja pannud osalejatel alates reedest võimalik välja võtta stardinumber ja muu registreerimise juurde kuuluv atribuutika.

Stardinumbreid hakatakse jagama reedel, 28. aprillil Viljandi spordihoones. Reedel on numbrid saadaval kella 15–18 ja laupäeval samas kohas kella 11–14. Pühapäeval kolitakse staadionile ning seal hakatakse stardinumbreid jagama kell 12. Staadion suletakse kell 18. Esmaspäeval, võistluse päeval avatakse registreerimistelk kell 9 ning numbreid antakse välja kella 11.45-ni.

Ümber Viljandi järve jooks toob iga aasta 1. mail Viljandi staadionile enam kui 5000 inimest. Nende seas on nii osalejad kui pealtvaatajad ning selle sagina vältimiseks soovitavad korraldajad registreerimisnumbri varem välja võtta.

Pühapäeval kell 13 algavatel lastejooksudel osalejaid hakatakse staadionil registreerima kell 12.20. Registreerimisel on tarvis täita osalejakaart. Et kohapealne asjaajamine kulgeks kiiremini, on vanematel võimalik lapse osalejakaart kodus veebilehel viljandijarvejooks.ee ära täita ja välja printida. Täidetud kaardi saab numbri vastu vahetada enne jooksu oma vanuse registreerimislaua juures staadionil.

Lastejooksudel on distantsi pikkus kuni üheksa-aastastele 300 ja 10–12-aastastele 700 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles