Maakonna turniiril seisavad ees medalimängud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetakse maakonna võrkpallimeistrivõislustel finaalimängud.
Pühapäeval peetakse maakonna võrkpallimeistrivõislustel finaalimängud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleval pühapäeval seisavad maakonna võrkpalliturniiril ees medaliomanikke selgitavad kohtumised. Pingerida saab paralleelselt paika nii meeste kui naiste mõõduvõtul.

Pühapäeval kell 13 Viljandi spordihoones algavates, pronksmedaliste selgitavates vastasseisudes on väljakul Spordikooli ja Tarvastu meeskond ning Spordikooli II ja Suure-Jaani naiskond. Kell 16 algavates finaalmängudes lähevad vastamisi Viljandi vald ja Spordikooli I naiskond ning Suure-Jaani ja Viljandi valla meeskond.

Nii meeste kui naiste medalimängud peetakse samal ajal kõrvuti väljakutel.

Veebruaris alanud maakonna meistrivõistlustel osales tänavu neli meeskonda ja viis naiskonda. Mõlemal mõõduvõtul peeti üheringine põhiturniir ning sel nädalal mängiti viimased poolfinaalkohtumised.

Meeste põhiturniiri täiseduga võitnud Tarvastu vald pidi poolfinaalis 1:3 alla vanduma seni võiduta olnud Suure-Jaani esindusele. Viljandi valla meeskond võitis omas poolfinaalmängus 3:0 Spordikooli.

Naiskondade turniiri finaali jõudnud tiitlikaitsja Spordikooli esimene oli poolfinaalis kolmes geimis kindlalt parem Spordikooli teisest koosseisust ning 3:0 võiduga jõudis samuti esikohamängule Viljandi vald, kes oli üle Suure-Jaanist.

Maakonna võrkpallimeistrivõistlusi korraldab võrkpalliklubi VilVol

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles