Remont sulgeb Mustla maantee lõigu kümneks päevaks

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2.–11. maini pööravad liinibussid 
Ekseko peatuse juures ümber ning jätkavad teekonda Vardja küla kaudu.
2.–11. maini pööravad liinibussid Ekseko peatuse juures ümber ning jätkavad teekonda Vardja küla kaudu. Foto: Sakala

Viljandi–Rõngu maantee kapitaalremondi tõttu suletakse 2.–11. maini teelõik kilomeetritel 4,2–4,8 ehk rahvasuus seakombinaadi auguna tuntud orus. Ümbersõidule suunatakse nii tavaliiklejad kui bussid.

Maanteeameti Lääne regiooni ehitusosakonna projektijuht Mario Kirt ütles, et nimetatud ajal vahetatakse välja maantee alt läbi jooksev Laidu truup. Samuti õgvendatakse maanteeorus kulgevat kurvi ning ehitatakse välja uue teelõigu muldkeha. «Tööd on graafikus,» kinnitas Kirt ning lisas, et kogu praegu töös oleva lõigu ehitamise lõpptähtaeg augustis kahtluse all ei ole.

2.–11. maini on kogu 800-meetrine teelõik suletud igasugusele liiklusele. Maaliinibussid sõidavad Vardja küla kaudu. See tähendab, et linna poolt tulevad bussid sõidavad Ekseko peatuseni, pööravad seal siis ümber ning sõidavad Vardja küla kaudu Holstresse, tulles Viljandi–Rõngu maanteele tagasi Kangilaski bussipeatuse lähistel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles