Suure-Jaani valib tervise- ja veekeskuse ehitajat

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja Suure-Jaani keskel asuv plats praegu. Veidi rohkem kui aasta pärast loodavad vallajuhid seal näha ujulaga tervisekeskust.
Selline näeb välja Suure-Jaani keskel asuv plats praegu. Veidi rohkem kui aasta pärast loodavad vallajuhid seal näha ujulaga tervisekeskust. Foto: Elmo Riig

Suure-Jaani vald sai ujula ja tervisekeskuse ehitaja leidmiseks korraldatud konkursil viis pakkumist, mille seast lähematel nädalatel üks välja valitakse. 

Odavaima pakkumise, 4,4 miljonit, tegi Eviko.  Osaühingu Silindia pakkumine oli järgmisena 4,7 miljonit eurot.

Vallavanem Tõnu Aavasalu sõnutsi on pakkumised eeldatust veidi kallimad. Perearstidele ja kiirabile peavarju pakkuma hakkava tervisekeskuse rajamiseks on riik lubanud toetusraha 660 000 eurot. Vald loodab, et selle osa kallinemise katab rahandusministeerium. Selle tarbeks tuleb võtta ligikaudu 3 miljonit eurot laenu. Vallavanema sõnutsi on plaan võtta laenu kaheteistkümneks aastaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles