Mees, kes ei saa end kuidagi vormist välja

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala lõpus, kui teised noored diskoteekidesse suunduvad, tõmbab Andres Sakkov selga politseimundri ja läheb tänavatele korda looma.
Nädala lõpus, kui teised noored diskoteekidesse suunduvad, tõmbab Andres Sakkov selga politseimundri ja läheb tänavatele korda looma. Foto: Kerly Virk

Pollist pärit noormehele Andres Sakkovile on vilkurid meeldinud juba lapsest peale. Küll on ta õhanud politseiniku-, küll tuletõrjujaameti järele. Kuigi haridustee viis ta pärast kooli hoopis kaubandusmaailma, on ta leidnud võimaluse, kuidas lapsepõlve­unistustele elu sisse puhuda.

Üldiselt oli Sakkov poiss nagu poiss ikka. Käis Karksi-Nuias koolis ja põrutas vabal ajal semudega kala õngitsema. Muu hulgas õppis ta kaheksa aastat klaverit, kuid muusikakooli lõpetamise järel pole ta enam pilli taha istunud. «No see oli lihtsalt tollel hetkel huvitav,» ütleb ta pisut häbelikult.

Kui ametivalikust rääkida, siis lapsena lõid Sakkovi silmad kõige rohkem särama mõistagi operatiivtööga seotud elukutsed. Ometigi ei astunud ta pärast gümnaasiumi lõpetamist sisekaitseakadeemiasse, vaid viis paberid hoopis Tartu ülikooli ja Lääne-Viru rakenduskõrgkooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles