Mootoririke rikkus Mikk Maateni debüüdi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Maaten
Mikk Maaten Foto: Elmo Riig

Eesti autovõidusõitja Mikk Maaten pidi sel nädalavahetusel võistlema FIA Kesk-Euroopa tsooni võistlussarja «ESET V4 Cup» avaetapil Ungaris Hungaroringil. Paraku vedas masin alt ja viljandimaalane starti ei jõudnudki.

Hungaroringil kiskusid asjad viltu algusest peale. Neljapäeval, 20. aprillil pidi olema esimene treeningpäev, kuid see jäi ära, sest päev varem oli Ungaris maha sadanud paks lumi. Reedel tehti rada siiski lahti, kuid Maatenil oli sellest rõõmu vähe. Juba kolme treeningringi järel rauges mootori jaks. Kohapeal seda remontida ei saanud ja esimene võistlusnädalavahetus oligi läbi. ESET V4 Cupi teine etapp peetakse 20. ja 21. mail Austrias A1-ringil.

Mikk Maaten nentis kahetsusega, et seda võidusõitu just väga palju ei olnud. «Sellel nädalal peaks selguma, mis mootoriga juhtus, ja siis saab juba otsuseid vastu võtta,» kõneles Maaten.

Eeloleval nädalavahetusel on ta rajal Riias, kus peetakse Eesti ja Balti meistrivõistluste avaetapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles