Vähendatud koosseisuga esindus trügis kolmandaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe karikavõistlustel naiste paarisaerulisel kahepaadil sõitnud Viljandi spordikooli B-klassi noored Helene Dimitrijev (ees) ja Laura Stina Kivistik pälvisid hõbemedali. Pilt on tehtud möödunud suvel Viljandi järvel peetud Paadimehe regatil.
Emajõe karikavõistlustel naiste paarisaerulisel kahepaadil sõitnud Viljandi spordikooli B-klassi noored Helene Dimitrijev (ees) ja Laura Stina Kivistik pälvisid hõbemedali. Pilt on tehtud möödunud suvel Viljandi järvel peetud Paadimehe regatil. Foto: Ruth Vaar

Nädalavahetusel alustasid Eesti sõudjad Emajõe karikavõistlustega kodust võistlushooaega ja viljandlased tulid võistkondlikus arvestuses suurte klubide seas kolmandaks.

Viljandi treeneri Ruth Vaari sõnul oli kolmas koht üllatustulemus, sest talvistes oludes viidi Tartusse mõõtu võtma eelkõige nii-öelda liikuvad paadid.

«Üldiselt olid meilt stardis need, kes käisid kevadises laagris, ja mõned tugevamad koosseisud, kes tuleval nädalal koondise katsevõistlustel stardivad,» andis ta selgitust. «Pealegi polnud kohal meie kahte koondislast Kaspar Taimsood ja Kaur Kuslapit, kes jätkavad veel treeninguid Horvaatias.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles