Pätid märatsesid Mustlas kettagolfirajal ja lauluväljakul

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõudu rohkem kui mõistust, võib öelda, vaadates fotosid sigatsejate hävitustööst, mille kordasaatmiseks on läinud vaja ilmselgelt rohkem kui ühe mehe rammu. Traktori raske tagaratas on kusagilt kaugemalt kohale veeretatud ning siis lauluväljaku pinkidele paisatud.
Jõudu rohkem kui mõistust, võib öelda, vaadates fotosid sigatsejate hävitustööst, mille kordasaatmiseks on läinud vaja ilmselgelt rohkem kui ühe mehe rammu. Traktori raske tagaratas on kusagilt kaugemalt kohale veeretatud ning siis lauluväljaku pinkidele paisatud. Foto: Erki Marksoo

Möödunud pühapäeval avastati Mustlas, et tundmatud kaabakad on gümnaasiumi kõrval kettagolfiraja viitade ja lauluväljaku pinkide kallal rammu katsunud.

Kohaliku spordientusiasti ja kettagolfisõbra Erki Marksoo sõnul oli avanev vaatepilt masendav. Golfirajale püstitatud raja algust tähistav mitme meetri kõrgune viit oli katki murtud ja selle üks post maa seest välja kistud. Nagu sellest veel vähe, oli kusagilt kohale toodud suur traktori tagaratas ja see lauluväljaku pinkide otsa paisatud.

Raske ratas, millega pingid purustati, oli Marksoo arvates sinna veeretatud hoopis kaugelt, teedevalitsuse hoovilt. «Uskumatu tahtmine peab ikka olema, et niimoodi sigatseda,» märkis ta ja lisas, et golfirada on kohalike seas seni sooja vastuvõtu osaliseks saanud. «Isegi tööpäevadel näeb seal vanemaid inimesi kettaid loopimas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles