Reede, 28. aprill

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärimusmuusika aidas täna kell 11 suur üleriigiline võistumängimine, kuhu on oodatud kõik muusika- ja huvikoolides ning eraõpetajate käe all õppivad poisid ja tüdrukud alates 7. eluaastast. Osalejatelt oodatakse kahte eriilmelist vabalt valitud eesti pärimusmuusika pillilugu, millest üks peab pärinema esitaja kodukandist või -maakonnast. Lisainfo telefonil 5330 4928.

Ugala teatri suures saalis täna kell 11 «Cipollino seiklused» ja kell 19 «Nähtamatud daam» ning väikeses saalis kell 19 «Sätendav pimedus».

NÄITUSED

Kondase keskuses 30. aprillini Vene kunstniku Igor Oleinikovi illustratsioonid aastatest 2005–2015 ja 14. maini Jaan Pääsukuse näitus «Vaikne elu». Püsinäitus kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Pikk tänav 8, Viljandi.

Karksi valla kultuurikeskuse esimese korruse fuajees aprilli lõpuni «Rõõm tikkimisest», teise korruse fuajees Karksi valla kunstnike looming ja sinises saalis Karksi valla kultuurikeskuse käsitööringi tööd. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Viljandi kutseõppekeskuses 10. maini Evi Kauri maalide näitus. Looduse tee 2, Vana-Võidu, Viljandi vald.

ERM-i Heimtali muuseumis 14. maini «Õdede Kotlite kudumid ja mustriloomad» ning vaibakunstnik Ene Parisi isikunäitus «Eesti triibukood».

Abja kultuurimaja 1. korruse fuajees mai lõpuni loodusfoto näitus «Vereta jaht». Pärnu mnt 28, Abja-Paluoja.

Suure-Jaani külalistemajas 15. juunini kunstnik Einar Vene maalide näitus. Külastamine etteteatamisel, telefon 434 0035. Ilmatari 3a, Suure-Jaani.

Viljandi muuseumi näitusemajas püsinäitus Viljandi linna ja maakonna ajaloost muuseumisse kogutu vahendusel. Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17. Laidoneri plats 10.

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Copy
Tagasi üles