Tulevik mängib laupäeval Hiiul Kaljuga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kell 19 läheb Viljandi jalgpalliklubi Tulevik Hiiu kunstmuruväljakul vastamisi Nõmme Kaljuga. Premium-liiga tabeli eri otstes paiknevate võistkondade lahingust näeb otseülekannet ka Sakala digilehe vahendusel.

Aivar Lillevere
Aivar Lillevere Foto: Elmo Riig

Kõrgliiga seitsmenda vooru mängus ootab viljandlasi ees tugev Nõmme Kalju, kes on senises kuues kohtumises saanud neli võitu, ühe viigi ja ühe kaotuse. 13 kogutud punktiga hoiab Kalju tabelis kolmandat kohta.

Meistriliiga turniiritabeli eelviimasel real paikneva Tuleviku peatreener Aivar Lillevere teab, et kerget mängu viljandlastel oodata pole. «Kalju sai eelmises voorus valusa kaotuse ja kindlasti soovib oma eksimuse heastada. Ka meie oleme sel hooajal saanud palju valusaid kaotusi ning tahame oma viimaste minutite needusest lahti saada ja võõrsilt väärtusliku punktiga koju tulla,» lausus Lillevere mängu eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles