Vene autodega mulkide seltskond kogub tuure

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu parkla nägi möödunud laupäeva õhtul välja, nagu oleks seal keegi aega mitukümmend aastat tagasi keeranud. Tegelikult tegid Vene autodega mulgid oma esimese proovikogunemise.
Turu parkla nägi möödunud laupäeva õhtul välja, nagu oleks seal keegi aega mitukümmend aastat tagasi keeranud. Tegelikult tegid Vene autodega mulgid oma esimese proovikogunemise. Foto: Erakogu

Musta Žiguli omanik Kaabriel Pilk otsis tükk aega omasuguseid, kes armastaksid samuti Vene autode rooli keerata. Juhuslik kohtumine kolme Lada-mehega Centrumi parklas viis grupi loomiseni Facebookis.

10. aprillil loodud grupp «Mulgid Vene autodega!» kogus esimese nädalaga ligi sada liiget. Esimesele proovikogunemisele, mis korraldati möödunud nädala laupäeva õhtul Viljandi turu parklas, vuras kohale üheksa autot. Kaabriel Pilk veel naljatles, et hea, kui tema ja ta sõber proovikogunemisel osalevad, aga kui ta kohale jõudis, ootas viis autot juba ees.

See, et sotsiaalvõrgustikus loodud grupp nii kiiresti tuurid üles tõmbas ja autode omanikud oma kaunitarid kohe tänavale tuua tahtsid, oli Pilgu sõnul üllatav. Alguses pani Karksi-Nuias lõikuspingi operaatorina töötav Pilk grupi nimeks «Mulgid Ladadega», aga siis ütlesid mosse- ja sapikamehed, et nemad tahaks ka kampa lüüa. Nüüd on tulnud teateid, et ka Vene mootorrataste omanikud võtaks hea meelega sappa. Kaabriel Pilk ütles, et nad ei löö risti ette ühegi Vene masina ees ja kõik on oodatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles