Käsipallureid lahutab poolfinaalist üks võit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud aastal Eesti käsipallimeistrivõistlustel finaali jõudnud ja seal hõbedaga pärjatud Viljandi HC alustas kolmapäeval tänavuste tiitlivõistluste kahe võiduni peetavat veerandfinaali krobelise mängu, ent kindla võiduga.

Koduses spordihoones HC Tallast võõrustanud viljandlased näitasid avapoolajal üles hooletut ja kohati lohakat käsipalli, kuid suutsid end poolaja lõpu eel koguda ning hetkeks koguni viie väravani kärisenud kaotusseisu 11:11 viigiks võluda.

Suhteliselt võrdne, ent siiski võõrustajate mõõdukas eduseisus püsis mäng ka suure osa teisest poolajast. Kümmekond minutit enne lõppu teenis Tallas lühikese aja vältel ridamisi neli kaheminutilist karistust. Võõrustajad karistasid korraks koguni kolmekesi väljakule jäänud külalisi omakorda kolmeväravalise vahespurdiga ja lõpetasid kohtumise 28:25 võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles