Juuniorid langesid Kreekas avaringis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Tukk
Laura Tukk Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval Kreekas Marathonis alanud Euroopa juunioride ja kadettide vibulaskmise karikavõistluste esimesel etapil said Viljandi sportlased Maris Tetsmann ja Laura Tukk 17. koha.

Mõlemad Viljandi treeneri Aune Variku hoolealused tegid teisipäeval naisjuunioride sportvibulaskmise eelringis korraliku tulemuse. Maris Tetsmann kogus eelvõistlusel 587 silma ja oli sellega 26 võistleja seas 14. Laura Tukk pääses duell-laskmisele tulemusega 577 silma ja 18 asetusega.

Eile kavas olnud olümpiaringi laskmise avaringis kohtus Maris Tetsmann kreeklanna Styliani-Antigoni Anastasiadiga, kes eelvõistlusel lõpetas temast viis kohta tagapool. Kohalik sportlane asus 4:0 juhtima. Maris Tetsmann suutis küll kaks järgmist seeriat võita ja seisu 4:4 viigini viia, ent konkurent oli viimases seerias 24:22 parem ja võitis 6:4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles