Politseinikel oli talgutel kiirustajatega hulk vestlusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Marko Saarm

Kolmapäevast neljapäeva hommikuni kogu Eestit hõlmanud liiklustalgutest võttis osa 264 politseinikku, kes vestlesid 823 juhiga ning karistasid 173 kiiruseületajat. Viljandimaal vestlesid ametnikud rohkem kui poolesaja juhiga teemal, miks kiiruseületamine on ohtlik, ning 13 roolikeerjale määrasid nad selle rikkumise eest ka rahalise karistuse.

Kokku jõudsid korrakaitsjad Eestis rohkem kui 900 paika ja kontrollisid rohkem kui 1400 sõidukit.

«Aitäh kõikidele, kes andsid meile murest teada. Ka sel korral saime informatsiooni, millistele kohtadele on vaja tähelepanu pöörata pärast talguid,» ütles politsei- ja piirivalveameti politseikapten Sirle Loigo.

Tema sõnul puutusid korrakaitsjad kokku inimestega, kellel oli hea meel kodukoha ümbruses mundrikandjaid näha, aga ka nendega, kes enda märgitud paigas ise kiirust ületasid. «Loodan, et eilne aitas pöörata tähelepanu kiiruse ohtudele ning kõik, kes eile politseinikega kokku puutusid, mõtlesid ka oma käitumise tagajärjele,» rääkis Loigo.

Ta selgitas, et suur kiirus pole ainult politseinike mure ja mure saab leevendust vaid ühiselt pingutades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles