Kõige enam kiirust ületanud tabati Kesklinna kooli juures

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirust mõõtsid politseinikud eile üle Eesti 1600 paigas.
Kiirust mõõtsid politseinikud eile üle Eesti 1600 paigas. Foto: Erik Prozes / Postimees

Politseinikud alustasid eilset päeva Viljandimaal plaaniga mõõta ööpäeva jooksul kiirust maakonna 41 punktis, mida liiklejad märkisid liiklustalgute kaardil kui teelõike, kus juhid kipuvad kiirust ületama

Kella 14 ajal oli kümmekond kiirusemõõtmisega ametis olevat politseinikku läbi käinud 15–20 kohta ning tabanud ka hulga kiiruseületajaid. Viljandi patrullipolitseinike juhi Alar Sadama sõnul saavad täpsed numbrid selgeks neljapäeva hommikuks.

Sadam ise oli pärastlõunaks mõõtnud kiirust kolmes kohas Viljandi linnas ning kõige suurema kihutaja tabas ta Kesklinna kooli juures, kus kiirus on piiratud 40 kilomeetrini tunnis. Seal sõitis üks autojuht radarisse kiirusega 62 kilomeetrit tunnis. «Seal oli ületajaid omajagu,» meenutas Sadam. Need, kelle kiirus oli pisut üle lubatu, pääsesid hoiatava vestlusega, aga kui kiirus juba ohtlikult suureks läks, siis alustati ka trahvi toovat menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles