Neti­apteegist saab ravimid otse koju tellida

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väikestes asulates tuleb aeg-ajalt ette, et proviisori puhkuse ajal on apteek suletud. Sellisel puhul võib abiks olla netiapteek.

«Ehkki internetis on lehekülgi, mis nimetavad end apteegiks, on Apotheka Netiapteek Eestis ainus ravimite kaugmüügiõigusega apteek,» märkis Apotheka Netiapteegi proviisor Merilin Nurk.

Netiapteegi avas Apotheka 2013. aasta novembris ning seda saavad Nurga sõnul kasutada kõik Eesti inimesed. «Välismaale kohaletoimetamist me ei paku, küll aga on meil päris palju võõrsil elavaid püsi­kliente, kes ostavad oma Eestis elavatele eakatele sugulastele ravimid välja ja tellivad neile ka teisi vajaminevaid tooteid, mille me siis kulleriga koju toimetame,» kõneles ta. «Nii on võõrsil või näiteks Tallinnaski töötavatel inimestel südamerahu, et nende Eesti maapiirkondades elavatel eakatel vanematel on ravimid olemas ja nad ei pea ette võtma eraldi apteeki minekut.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles