Künnijooksul väga poriseks ei saadud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajate vedamisel tehti täna treeningjooks, millel sai rajaolusid proovida ja sõbraga mõõtu võtta. Kell 16 anti Viljandi staadionil künnipäeva jooksul osalejatele ühine start. Osavõtumaksu sellel jooksul ei küsitud, rinnanumbreid ei väljastatud ning  lõpuprotokolli ei koostatud. Küll aga sai igaüks staadionile paigaldatava kella abil fikseerida oma lõpuaja.

See oli kolmas künnipäeva jooks ümber Viljandi järve ning varasematel aastatel on sel olnud sadakond osalejat. Tänavu oli osalejaid 90 ringis. Iga lõpetaja sai end turgutada jooksu peakorraldaja Mati Jürissoni pakutava vaarikamaitselise joogiga.

Esimesena jõudis staadionile 49 minutiga Kaupo Karja. Talle jäi sellest pingutusest väheks ja ta läks kohe teisele ringile. Mõni minut hiljem saabus Jaanus Koval. Tema kinnitas, et rajal ei olnud väga viga, vaid põllul oli veidi pehme ja vajus läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles