Viljandlannad rõõmustasid tiitlivõistluste hõbeda üle

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool / Eedeni naiskonna koosseisus pärjati hõbemedaliga Viljandi spordikooli kasvandikud Renate Pikk (vasakul) ja Laura Luik.
Tartu Ülikool / Eedeni naiskonna koosseisus pärjati hõbemedaliga Viljandi spordikooli kasvandikud Renate Pikk (vasakul) ja Laura Luik. Foto: Erakogu

Nädala eest lahenduse saanud Eesti naiste võrkpallimeistrivõistlustel võitis neljandat aastat järjest kulla viljandlastele hästi teada treeneri Peeter Vahtra juhendatav Kohila võrkpalliklubi esindus, milles teeb kaasa ka mitu kunagise Viljandi Metalli naiskonna mängijat.

VK Kohila / E-Service alistas kolme mänguvõiduni peetud finaalseerias täiseduga Tartu Ülikool / Eedeni, mille koosseisus pärjati hõbemedaliga Viljandi spordikooli kasvandikud Renate Pikk ja Laura Luik.

Tervishoiukõrgkoolis õppiv Renate Pikk täidab eduka hooaja teinud Tartu võrkpalliklubi esinduses temporündaja positsiooni. Viljandi spordikoolis noortetreeneri ametit pidav Laura Luik leidis hooaja jooksul võistkonnas rakendust enamasti pallingul ning episoodiliselt asendas ta ka nurgaründajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles