Halb tabavus kukutas mehed neljandaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond lõpetas meistrivõistluste põhiturniiri neljanda kohaga ning mängib kahe võiduni peetavas veerandfinaalseerias HC Tallasega.
Viljandi HC meeskond lõpetas meistrivõistluste põhiturniiri neljanda kohaga ning mängib kahe võiduni peetavas veerandfinaalseerias HC Tallasega. Foto: Elmo Riig

​Viljandi HC meeskond pidi kolmapäeval Viimsis Eesti käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri viimases kohtumises tunnistama HC Viimsi / Tööriistamarketi 25:22 paremust, mis tähendas talle põhiturniiri järel neljandat kohta. 

Viljandlased suutsid võõral väljakul mängu juhtida üheksa esimest minutit, edasi kulges see võõrustajate suuremas või väiksemas eduseisus. Poolaeg lõppes Viljandi HC poolt vaadatuna 10:13.

Teisel poolajal kärises meie mängijate kaotusseis korraks ka viiele väravale, kuid seitse minutit enne lõpuvilet suutsid nad selle vähendada minimaalseks. Paraku nihutasid Viimsi käsipallurid lõpuvileks oma edunumbrid tagasi kolmele väravale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles