Käsipallimeeskond lõpetas põhiturniiri võitlusliku kaotusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond pidi Eesti meistriliigas võõral väljakul tunnistama HC Viimsi paremust. Pilt on tehtud novembris Viljandis samade meeskondade mõõduvõtul, mis jäi viiki.
Viljandi käsipallimeeskond pidi Eesti meistriliigas võõral väljakul tunnistama HC Viimsi paremust. Pilt on tehtud novembris Viljandis samade meeskondade mõõduvõtul, mis jäi viiki. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC käsipallimeeskond pidi kolmapäeval Viimsis peetud põhiturniiri viimases kohtumises tunnistama 22:25 HC Viimsi / Tööriistamarketi paremust, mis tähendab meeskonnale põhiturniiri järel neljandat kohta. Eesti Käsipalliliidu pressiteenistuse andmetel jätkavad viljandlased tuleval nädalal veerandfinaalseeriat HC Tallasega.

Võõral väljakul peetud kohtumises suutsid viljandlased eduseisu hoida üheksa esimest mänguminutit. Sealt edasi kulges vastasseis võõrustajate suuremas või väiksemas eduseisus. Viljandi HC poolt vaadates lõppes poolaega 10:13 ja ehkki teisel poolajal kärises kaotsusseis korraks viiele väravale suutsid meie mängijad selle seitse minutit enne lõpuvilet vähendada minimaalseks. Ometigi nihutasid Viimsi käsipallurid 60. mänguminutiks oma edunumbrid tagasi kolmele väravale.

Viljandi HC suurimad väravaviskajad olid Viimsis Kristo Voika kuue, Ott Varik viie ning Sergei Rodjukov ja Sten Maasalu nelja väravaga. HC Viimsi koosseisust viskas viljandlaste väravasse kuus palli Robin Oberg ja viiel korral oli tabav Siim Pinnonen.

HC Viimsi lõpetas põhiturniiri kolmandana ning tema läheb kahe võiduni peetavas veerandfinaalis poolfinaalpääset püüdma HC Tallasega võideldes.

Põhiturniiri võitja Põlva Serviti ja teine HC Kehra on konkurente ootamas poolfinaalis. Kolmapäeval teoks saanud kahe liidermeeskonna omavaheline vastasseis andis 32:28 võidu HC Kehra meeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles