Tulevik vajus karikasarjast välja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval koduväljakul võitluslikku jalgpalli näidanud Viljandi Tulevik langes Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalis konkurentsist, sest lisaaja viimasel minutil jõudis külalismeeskond Tartu JK Tammeka kohtumise ainsaks jäänud tabamuseni.

Viljandlased otsisid kogu kohtumise visalt väravavõimalusi ja tegutsesid kaitseliinis enesekindlalt. Väravateta normaalajale järgnenud lisaajal muutus mäng aga närviliseks ning meeste emotsioonid kippusid vägisi üle ääre ajama. Pinge kulmineerus 112. minutil, kui kaks Martinit – Allik Tulevikust ja Jõgi Tammekast – läksid kähmlema ning kohtunik saatis nad mõlemad platsilt punase kaardiga minema.

Tulevik jätkas pikkade püstsöötudega, lootes Tammeka värava all oma ründajaid leida. Tammeka otsis oma võimalusi meeskondliku söödumänguga. Viljandi jalgpallipubliku suureks kurvastuseks saatis külalisi 120. mänguminutil edu: Tuleviku trahvikasti tsenderdatud palli suunas meesterüsinas viljandlaste väravasse Martin Aasmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles