Holstre-Nõmme ootab külalisi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleval laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi.
Eeloleval laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi. Foto: Elmo Riig

Mõnda aega on Holstre-Nõmmel käinud tubli sagimine: kes lihvib rada ja kes kevadist võistlusvormi. Laupäeval saab seal teoks Mulgikross, kus nagu ikka pakuvad Eesti motokrossiparemikule konkurentsi paljude välisriikide sõitjad.

Kell 12 traditsioonilise sportlasi tutvustava ringsõiduga algava Mulgikrossi formaat pole muutunud: kolmes suuremas masinaklassis 85 cm³, MX2 ja MX Open osalejatele näeb juhend ette ühte pikemat ja kahte lühemat sõitu. 50 ja 65 cm³ klassis osalevad noored pääsevad rajale kaks korda. Esimesed võistlusstardid antakse kell 12.20.

Korraldusmeeskonna juht Martin Arumäe ütles, et rajale on oodata suurt osa Eesti tipptegijaist ning parajat portsu Viljandimaa motopublikule juba tuttavaid soomlasi ja lätlasi, samuti nende riikide talendikaid tulevikumehi. «Osalejaid on veel Leedust ja Venemaalt ning tänavu on oodata ka tugevaid sõitjad Tšehhist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles