Üheksa vargust, üks rööv, arestikambri süütamine ja auto lõhkumine tõid viis aastat vangistust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu aprilli algul süütas Valdre arestimajas keset ööd oma teki ning põhjustas põlengu, mis tähendas politseimajale ligi 6500 euro suurust kahju.
Mullu aprilli algul süütas Valdre arestimajas keset ööd oma teki ning põhjustas põlengu, mis tähendas politseimajale ligi 6500 euro suurust kahju. Foto: Kenno Soo

Mullu märtsis vahi alla võetud ning augustis mitme varguse ja võõraste asjade hävitamise eest neljaks aastaks vangi saadetud Alvar Valdre sai kahe aasta taguse röövimise eest eelmisel nädalal ühe aasta karistust lisaks.

2014. aasta oktoobris Võhmas toime pandud vägivaldses röövis osales lisaks Valdrele Veiko Tarasov ja tema saatis kohus kaheks kuuks trellide taha. Ülejäänud kolm aastat ja kaks kuud tuleb Tarasovil kanda tingimisi vangistusena.

Nädal tagasi jõustunud kohtuotsuse kohaselt tunnistati Valdre ja Tarasov süüdi selles, et nad tungisid 2014. aasta 30. oktoobril Võhmas ühte korterisse ja läksid kallale seal magavale mehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles