Tulevik vajus kibeda kaotusega karikasarjast välja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi JK Tulevik võõrustab täna Tartu JK Tammekat.
Viljandi JK Tulevik võõrustab täna Tartu JK Tammekat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval koduväljakul võitluslikku jalgpalli näidanud Viljandi Tulevik langes Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalis konkurentsist, sest lisaaja viimasel mänguminutil jõudis külalismeeskond Tartu JK Tammeka kohtumise ainsaks jäänud tabamuseni.

Kogu mängu võitluslikku jalgpalli näidanud viljandlased otsisid visalt oma värava võimalusi ja tegutsesid kaitseliinis enesekindlalt. Väravateta lõppenud normaalajale järgnenud lisaajal muutus mäng kohati närviliseks ning mõlema võistkonna mängijate emotsioonid kippusid vägisi üle ääre ajama. Pinge ja ärevus kulmineerus 112. minutil, mil mõlema meeskonna Martinid, Allik Tulevikust ja Jõgi Tammekast, veidi kähmlema läksid ning kohtunik mõlemad mehed punase kaardiga platsilt minema saatis.

Tulevik jätkas pikkade püstsöötudega lootes Tammeka värava all oma ründajaid leida. Tammeka otsis oma võimalusi meeskondliku söödumänguga tõustes. Viljandi jalgpallipubliku suureks kurvastuseks saatis külalisi 120. mänguminutil edu, kui Tuleviku trahvikasti tsenderdatud palli suunas meesterüsinas  viljandlaste väravasse Martin Aasmäe.

Kahjuks lõppes sellega Viljandi Tuleviku edukas seeria Eesti 2017. aasta karikavõistlustel.

Viljandi jalgpalliklubi esindusmeeskond jätkab hooaega Premium-liigas, milles on tema järgmine kohtumine juba eeloleval reedel kell 13 kodusel kunstmurul Tallinna FC Levadiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles