Viljandisse elama saadetud Süüria pere viibib Saksamaal (3)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustis Viljandisse elama asunud perekond on praeguseks siit eemal olnud ligikaudu poolteist kuud. Saksamaa piiri ületamisel neile takistusi teha ei saanud, sest seaduse järgi on neil õigus seal viibida 180 päeva jooksul 90 päeva.
Augustis Viljandisse elama asunud perekond on praeguseks siit eemal olnud ligikaudu poolteist kuud. Saksamaa piiri ületamisel neile takistusi teha ei saanud, sest seaduse järgi on neil õigus seal viibida 180 päeva jooksul 90 päeva. Foto: DOMINIC EBENBICHLER (Reuters)

Augustikuus Viljandisse elama asunud Süüria perekond läks vahetult enne Eesti Vabariigi aastapäeva Saksamaale ega ole Viljandisse tagasi tulnud.

Saksamaale läks perekond täies koosseisus: isa, ema, kolm poega ja tütar.

«Et asi puudutab delikaatseid isikuandmeid, siis täpseid detaile teiste inimeste reisimise kohta me mõistagi välja anda ei saa,» ütles pagulaste aitamisega tegeleva mittetulundusühingu Eesti Pagulasabi juhataja Eero Janson. «Pere vastutab ise oma tuleviku ja otsuste eest, sealhulgas arvete tasumise ja koolis püsimise eest.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles