Rüblikud saavad seiklusraja

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaia direktor Luive Rehand ning Sten, Karl ja Asser ootavad südame põksudes, millal valmib mändide vahele seiklusrada.
Lasteaia direktor Luive Rehand ning Sten, Karl ja Asser ootavad südame põksudes, millal valmib mändide vahele seiklusrada. Foto: Elmo Riig

Juba pool aastat on Viiratsi lasteaia Rüblik mudilased unistanud seiklusrajast, mis maikuus  tänu lapsevanemate ja teiste toetajate abile avataksegi.

Viiratsi Rübliku direktor Luive Rehand ütles, et tänapäeval, kui lapsed kipuvad liiga palju toaseinte vahel olema, teeb lasteaed kõik, et mudilased võimalikult palju õues sportlikult aega veedaksid. Et Viiratsi asulasse tuleb uus mänguväljak, mida ka lasteaed saab kasutada, siis mõeldi, et võiks teha veel midagi ägedat, seda enam et lasteaia kõrval paiknev järsu kaldega ala on justkui loodud seiklusrajaks. «Meil on hoovis looduslikult üks Eesti mõnusamaid paiku ja patt oleks siia seiklusrada tegemata jätta,» lausus direktor.

Kallis atraktsioon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles